Σε μία σπουδαία μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η πετοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον αρχηγό της εθνικής Κύπρου, Νίκο Κολά. Ο 31χρονος διεθνής πετοσφαιριστής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη όσο αφορά τους στόχους για τη νέα σεζόν, τονίζοντας με έμφαση πως ο ίδιος θέλει η ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κολά: 
Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε το πώς νιώθει στο νέο του περιβάλλον: «Γνώριζα από πριν αρκετούς από τους νέους μου συμπαίκτες, έτσι δεν καθυστέρησα να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα που συνάντησα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου και περιμένω την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων». 
Ο Νίκος απάντησε με τον ακόλουθο τρόπο στο σχόλιο πως η πετοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είχε τις κατακτήσεις τίτλων και το εκτόπισμα της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Ήρθα για να κάνω την πετοσφαιρική ομάδα ακόμα πιο μεγάλη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μεγάλο Σωματείο και νιώθω πολύ όμορφα που ανήκω στο δυναμικό του». 
Όσο για τους στόχους που έχει θέσει: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έμαθα να κυνηγώ κάτι άλλο πέραν από την πρωτιά. Γι’ αυτόν ακριβώς τον στόχο προπονούμε κάθε μέρα. Με αυτήν την φιλοσοφία μεγάλωσα και αυτό μεταφέρω και στους γύρω μου». 
Σε ερώτηση για το κατά πόσο πιστεύει ότι η παρουσία του θα βοηθήσει στο να ανέβουν ακόμη περισσότερο τα επίπεδα αυτοπεποίθησης της ομάδας: «Νομίζω πως όταν όλοι σκεφτόμαστε θετικά, πιστεύουμε στο καλύτερο δυνατό, έχουμε αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, αλλά προ πάντων με σκληρή προπόνηση, σίγουρα τα καλύτερα θα έρθουν». 
Το μήνυμά του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θέλουμε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πιστέψει στην ομάδα μας και να έρθει στο γήπεδο. Αυτός ο κόσμος μπορεί να γεμίσει τα κλειστά γήπεδα και αυτό θέλουμε να κάνει, πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια». 
Τέλος, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας: «Είναι γεγονός ότι έχουμε δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μέσα από το οποίο θα δείξουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε σ’ αυτήν την σεζόν. Επομένως, θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ούτως ώστε να μπούμε από την αρχή δυνατά και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».