Μετά από ένα παιχνίδι «διαφήμιση» της Κυπριακής πετόσφαιρας, με εναλλαγές συναισθημάτων, αγωνία και συγκινήσεις, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ Καραβά, στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Οι «πράσινοι» με αυτό το αποτέλεσμα πρόσθεσαν άλλους δύο βαθμούς στη συγκομιδή τους, φτάνοντας στους έντεκα, μετά από τέσσερις νίκες και ισάριθμους αγώνες, ωστόσο βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς ο Παφιακός πέτυχε νίκη τριών βαθμών επί της Αναγέννησης με 3-1. 
Από το πρώτο σετ φάνηκε ότι θα διεξαγόταν ένα ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο μέχρι το τέλος του, ωστόσο στα καθοριστικά τελικά του στάδια η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στο 1-0 με σκορ 26-24. 
Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ Καραβά ήταν καλύτερη, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και όσο ο χρόνος περνούσε αύξανε την υπέρ της διαφορά, φτάνοντας σχετικά άνετα στην ισοφάριση με σκορ 19-25, επιβεβαιώνοντας τις δυσκολίες του αγώνα. 
Την απάντηση έτοιμη την είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τρίτο σετ, καθώς μπήκε δυναμικά από τους πρώτους πόντους, κατάφερε να προηγηθεί και ακολούθως οδήγησε το παιχνίδι με το δικό της ρυθμό, απαντώντας έτσι στην ΑΕΚ Καραβά για το εύκολο σετ που πήρε, κάνοντας το 2-1 με σκορ 25-20. 
Αποφασισμένη να μην πετάξει λευκή πετσέτα ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν, φτάνοντας στο 2-2 με σκορ 25-20, μετά από ένα σετ στο οποίο ήταν καλύτεροι, συγκεντρωμένοι και με λίγα λάθη στο παιχνίδι τους. 
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ και ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, αφού οι δύο αντίπαλοι το πήγαιναν πόντο – πόντο, μέχρι το φινάλε του στο οποίο μίλησε η καρδιά πρωταθλήτριας, σε συνδυασμό με την ποιότητα και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με σκορ 15-13, φτάνοντας στο 3-2.