Μετά από ένα αρκετά υψηλού επιπέδου και αμφίρροπο παιχνίδι, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κέρδισε με 3-1 την ΑΕΚ Καραβά, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, φτάνοντας στην 24η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις (23η συνεχόμενη σε αγώνες πρωταθλήματος)

Διατηρήθηκε η αγωνία μέχρι τέλος στο πρώτο σετ, καθώς οι δύο αντίπαλοι βρίσκονταν καθ΄ όλη τη διάρκειά του κοντά στο σκορ, ωστόσο στα τελικά στάδια η ΟΜΟΝΟΙΑ με την εμπειρία και την ποιότητά της κατάφερε να φτάσει στο 1-0 με σκορ 28-26. 

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό μέχρι περίπου τα μέσα του δεύτερου σετ, όταν οι “πράσινοι” ανέβασαν στροφές και έκαναν αισθητή τη διαφορά ποιότητας που έχουν από τον αντίπαλό τους. Η διαφορά σταδιακά ανέβαινε, μέχρι που η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στο 2-0, με σκορ 25-21. 

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ Καραβά ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ακόμη και διαφορά πέντε πόντων. Στο σημείο εκείνο η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε, μείωσε στους δύο πόντους, ωστόσο στο φινάλε έγινε λάθος, που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε 2-1, με σκορ 23-25. 

Με εναλλαγές στο σκορ, ένταση και αρκετή αγωνία ήταν το τέταρτο σετ. Μέχρι τα τελικά του στάδια οι δύο ομάδες έπαιρναν το προβάδισμα, όταν όμως πλησίαζε το φινάλε, η ΟΜΟΝΟΙΑ με περισσότερο καθαρό μυαλό σε συνδυασμό με την κλάση των πετοσφαιριστών της, κατόρθωσε να φτάσει στο 25-22 και στη νίκη με 3-1. 

*** Πλέον, η ομάδα πετόσφαιρας ετοιμάζεται για την μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Απριλίου, στο στάδιο “Ελευθερία”, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση, που θα ξεκινήσει στις 20:00.