Συνεχίζει τον καλπασμό της προς τον τίτλο η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία με σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και πολύ καλή απόδοση, κέρδισε εκτός έδρας με 0-3 τη Νέα Σαλαμίνα, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Η ομάδα μας έφτασε στις 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και διατήρησε τη διαφορά στο +10 από τη δεύτερη θέση, μπαίνοντας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην φάση των play-off. 
Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, εντούτοις οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές στα τελευταία στάδια αυξάνοντας τη διαφορά, κάτι που τους οδήγησε στο 0-1 σετ, με σκορ 21-25. 
Παρόμοιο ήταν το σκηνικό στο δεύτερο σετ, με την ίδια τελική κατάληξη, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε στροφές σε καθοριστικό χρονικό σημείο και βγάζοντας την ποιότητά της στο γήπεδο, έφτασε στο 0-2 σετ, με σκορ 22-25. 
Στο τρίτο σετ η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά και πήρε κεφάλι στο σκορ, ωστόσο η ομάδα μας αντέδρασε άμεσα και με σπουδαίες επιθετικές επιδόσεις προηγήθηκε στα μέσα της διαδρομής και ακολούθως έφτασε στο 0-3 με σκορ 21-25.