Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του 49χρονου Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη. Η συμφωνία είναι διάρκειας ενός χρόνου, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος τεχνικός, καθώς στην προπονητική του καριέρα έχει στεφθεί έξι φορές πρωταθλητής, τρεις φορές κυπελλούχος, ενώ κατέκτησε δύο φορές το Σούπερ Καπ. Συγκεκριμένα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση ενός νταμπλ (2015) και ενός πρωταθλήματος (2016), ενώ ήταν στον πάγκο του μέχρι τον Μάρτιο του 2017. Διετέλεσε, επίσης, προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε ένα νταμπλ (2011) και ένα πρωτάθλημα (2010) ως πρώτος προπονητής, αλλά και άλλο ένα πρωτάθλημα ως βοηθός προπονητής. Ακόμη, δούλεψε στον Παναθηναϊκό (2013-14) και στην Εθνική Ελλάδα Γυναικών (2012-16). Ως βοηθός προπονητής, στέφθηκε πρωταθλητής και με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2008), ενώ κατέκτησε το Σούπερ Καπ με τον Ηρακλή (2008) και τον Ολυμπιακό (2010).

Στον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας, Σάββα Σάββα, προτάθηκε όπως παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο. Η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας κρίνεται άκρως επιτυχημένη, καθώς είχε τεράστιο μερίδιο στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο σούπερ καπ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί θερμά τον Σάββα Σάββα για όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο και ευελπιστεί ότι θα ενισχύσει με την τεχνογνωσία του τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Καλμαζίδη στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.