Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου Πετοσφαιριστή, Μπρούνο Άλβες, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ενσωματώθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. 
Ο Μπρούνο Άλβες στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας: «Είμαι περήφανος που εντάχθηκα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω την ομάδα μας να υλοποιήσει τους στόχους της. Θέλουμε φέτος να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από πέρσι και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε».
Ο Βραζιλιάνος πετοσφαιριστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στο να ενταχθεί στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την τεχνική ηγεσία και την επιτροπή πετόσφαιρας, που μου έδωσαν την ευκαιρία για να αγωνιστώ σ’ αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».
Όσο αφορά την πίεση που προκύπτει από τον πρωταθλητισμό, ο Μπρούνο Άλβες τόνισε: 
«Η πίεση στις μεγάλες ομάδες είναι φυσιολογικό να υπάρχει. Όμως, αυτή η πίεση σε οδηγεί στο να βάζεις τον πήχη πιο ψηλά, να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι. Στόχος μου είναι να βοηθώ την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει κάθε της αγώνας». 
Ο Μπρούνο Άλβες επεσήμανε πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός της πατρίδας του: «Παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός της πατρίδας μου, νιώθω πως δεν θα χρειαστώ περίοδο προσαρμογής. Είμαι επαγγελματίας αθλητής και οφείλω να βρω τον τρόπο να προσαρμόζομαι και να προσφέρω στην ομάδα μου. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με έκαναν να νιώσω καλοδεχούμενος, ενώ μεγάλη βοήθεια παίρνω και από τον φίλο και συμπαίκτη μου Ρέι, όπως και από την τεχνική ηγεσία και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου». 
Κλείνοντας, ο νέος πετοσφαιριστής της ομάδας μας σημείωσε: «Γνωρίζω για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα ήθελα να τους ζητήσω να πιστέψουν σε εμάς, να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζουν και όλοι μαζί να κάνουμε την προσπάθεια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά και να έχουμε καλή παρουσία στην Ευρώπη».