Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην Τερουέλ, μέσα στην Ισπανία και έχασε με το κεφάλι ψηλά, κοιτώντας το «θηρίο» που είχε απέναντί της στα μάτια, με το τελικό σκορ να σταματά στο 3-0 σετ. Οι «πράσινοι» κατά διαστήματα έπαιξαν ψηλού επιπέδου πετόσφαιρα, πλησίασαν κοντά στο να κερδίσουν κάποιο σετ, όμως στις λεπτομέρειες η πιο έμπειρη από τέτοιου είδους παιχνίδια Τερουέλ, έπαιρνε το ζητούμενο. 
Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε πως έχει ανέβει επίπεδο και πως έχει τα φόντα να σταθεί επάξια απέναντι σε αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της τον επαναληπτικό στην Κύπρο, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όπως και να ‘χει, για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλο κέρδος η συμμετοχή στους «16» του CEV cup, αλλά και η αξιοπρεπέστατη παρουσία απέναντι σε μία από τις καλές ομάδες της Ευρώπης. 
Με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα ξεκίνησε το πρώτο σετ η ομάδα μας και κατάφερνε να είναι μπροστά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα, φτάνοντας ακόμη και στο 19-21. Ωστόσο, στα καθοριστικά χρονικά σημεία οι γηπεδούχοι με τη δύναμη της έδρας και την εμπειρία τους κέρδισαν σημαντικούς πόντους, φτάνοντας στο 1-0 με σκορ 25-23.
Στο δεύτερο σετ η Τερουέλ ξεκίνησε πολύ καλά, πήρε ρόλο οδηγού και με ένα καλό σερί «έκτισε» την πρώτη καλή διαφορά με 15-10, την οποία εκτόξευσε λίγο αργότερα στο 22-15. Σε εκείνο το σημείο οι «πράσινοι» έβγαλαν την ποιότητά και την ψυχή τους και με ένα σερί πέντε πόντων, μείωσαν σε 23-21. Στους τελευταίους πόντους οι Ισπανοί είχαν καθαρό μυαλό και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 με σκορ 25-22. 
Πόντο – πόντο πήγαιναν στο ξεκίνημα του τρίτου σετ οι δύο ομάδες, με το σκορ από 6-6 να φτάνει στο 8-8, όμως η Τερουέλ ανεβάζοντας την απόδοσή της κατάφερε σταδιακά να ανοίξει την ψαλίδα, φτάνοντας αρχικά στο 14-10 και ακολούθως στο 20-15. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κρατηθούν στο παιχνίδι, έπαιξαν με αρκετό πείσμα και θέληση, όμως απέναντί τους είχαν μία ομάδα μεγάλης εμβέλειας, η οποία επιβλήθηκε τελικά με σκορ 25-19.