Με στόχο να φτάσει στην 5η συνεχόμενη της νίκη η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φιλοξενεί την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:00, την ΑΕΚ Καραβά, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Η ομάδα μας μετά την εντυπωσιακή της πορεία βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις ένα βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Δερύνειας, η οποία θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής εκτός έδρας την Ανόρθωση. 
Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιβάλλεται να δώσει μαζικό και δυναμικό παρών στο στάδιο «Ελευθερία», για να στηρίξει την τεχνική ηγεσία και τους πετοσφαιριστές μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να πετύχουν την υπέρβαση στη φετινή σεζόν.
Το τμήμα πετόσφαιρας της ομάδας μας αποφάσισε όπως κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρασκευής κληρώσει ένα ποδήλατο αξίας 600 ευρώ, προσφορά του χορηγού RC Racing. Στην κλήρωση θα συμπεριληφθούν όσοι φίλοι της ομάδας μας αγοράσουν εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.