Ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη Μέσα Γειτονιά.

“Είναι σημαντική η νίκη και μας ικανοποίησε που την πετύχαμε. Ωστόσο, ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και ως εκ τούτου, η απόδοσή μας απείχε αρκετά από το επίπεδο που στοχεύουμε να φτάσουμε. Είμαστε βέβαιοι πως, με το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα, σε συνδυασμό με τη δουλειά που επιτελείται, αλλά και τον ζήλο που επιδεικνύουν οι καλαθοσφαιριστές μας, θα καταφέρουμε να βελτιωθούμε στο σημείο που επιθυμούμε”, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας μας, Κυριάκος Αδάμου.


Ακολούθως, ο Κυριάκος Αδάμου μίλησε για το πλαίσιο που διέπει τη φιλοσοφία της ομάδας: “Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Απ΄ εκεί και πέρα, θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητές που στο μέλλον, θα μπορούν να ανταποκριθούν επάξια, αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Ταλέντο υπάρχει άφθονο στην ομάδα μας. Ωστόσο, το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί. Χρειάζεται να προσθέσουμε αρκετά άλλα στοιχεία. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε”.

Σημειώνεται πως το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελείται από νεαρούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές. Υπάρχουν δύο αθλητές ηλικίας 23 χρόνων, ενώ οι υπόλοιποι είναι μεταξύ 18 και 20 χρόνων.

Το επόμενο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ορισμένο για την ερχόμενη Κυριακή, στη Λεμεσό, με αντίπαλο την ΑΕΛ.