Μέχρι την τελική φάση του πρωταθλήματος έφτασε στη φετινή αγωνιστική περίοδο η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Παρά την απώλεια του τίτλου η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο, αφού το νεαρό σύνολο του Κυριάκου Αδάμου δείχνει πως έχει δυνατότητες και προοπτικές για πολύ καλύτερη συνέχεια.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας φέτος αποτέλεσαν οι πιο κάτω καλαθοσφαιριστές:

Μάριος Γεωργίου #5
Παναγιώτης Δουκανάρης #6
Δημήτρης Γαβριήλ #8
Αντρέας Πολυκάρπου #9
Μιχάλης Κυριακίδης #16
Ζαχαρίας Χαννούν #23
Δημήτρης Γιάγκου #26
Ιάκωβος Κάσινος #77

Προπονητής: Κυριάκος Αδάμου
Φυσιοθεραπευτής: Τάσος Ευριπίδου

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα μας είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με 24 βαθμούς, έχοντας δέκα νίκες και τέσσερεις ήττες. Στα play-offs είχε ξεκινήσει από την ημιτελική φάση, όπου απέκλεισε τον Αχιλλέα Αγρού με σκορ 2-1, για να προκριθεί στους τελικούς χάνοντας τον τίτλο από την ΑΕΛ.

Δηλώσεις για τον απολογισμό της περιόδου, παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας μας, Κυριάκος Αδάμου: «Η χρονιά τελειώνει με ανάμεικτα συναισθήματα και μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Τα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε, είναι η πρόοδος που επιτελέσαμε, τόσο ατομικά και όσο ομαδικά. Στα αρνητικά είναι η απώλεια του τίτλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρόλο που δεν είναι επαγγελματίες, δούλευαν σε επαγγελματικό πλαίσιο κάνοντας πολλές θυσίες. Ευτυχώς, οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν με την συμμετοχή μας στους τελικούς και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Τώρα βλέπουμε την επόμενη μέρα για την ομάδα, η οποία θα συνεχίσει να στηρίζεται σε αυτούς τους νεαρούς που έχουν το ταλέντο και την προοπτική για να την οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες».

Ο προπονητής της ομάδας μας θέλησε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον καλαθοσφαιριστή, Παναγιώτη Δουκανάρη: «Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Παναγιώτη, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς. Είμαι σίγουρος πως ο πόνος που δεν αγωνίστηκε στους τελικούς, ήταν μεγαλύτερος από τον πόνο της εγχείρησης. Να του ευχηθώ να είναι σιδερένιος και τον περιμένουμε πίσω γερό και δυνατό».