Την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου έχει στρέψει η ομάδα καθαλόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος για τους «πράσινους» είναι η επιστροφή στις νίκες, αλλά και η συνέχεια της αγωνιστικής τους βελτίωσης.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο «Ελευθερία», την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, στις 16:00. H εισφορά εισόδου είναι στα 5 ευρώ.

«Δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι αυτό, ξέρουμε ότι ο Αχιλλέας είναι μια καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά κυριότερα να παίζουμε καλό και σωστό μπάσκετ, κάτι που ζητά ο προπονητής μας. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το βήμα ανόδου στην Α’ Κατηγορία», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Γαβριήλ.

Τέλος, ο Δημήτρης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Ο κόσμος, μας έδειξε και πέρσι όταν τον χρειαστήκαμε στην Πάφο, πως ήταν δίπλα μας. Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα κάνει και φέτος. Θέλουμε να έρχεται στο γήπεδο, καθώς μαζί του γινόμαστε πιο δυνατοί».

4η αγωνιστική

Εθνική Ενόπλων VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού
ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς VS Α.Ε.Λ.
ΕΝΑΔ VS Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY
ΟΜΟΝΟΙΑ VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου

Η Βαθμολογία (3 αγώνες)

1. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού 6
2. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου 5
3. Α.Ε.Λ. 5
4. ΕΝΑΔ 4
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 3 (2 αγώνες)
6. Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY 3
7. Εθνική Ενόπλων 2 (2 αγώνες)
8. ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς 2