Τον τρίτο και καθοριστικό ημιτελικό αγώνα πρωταθλήματος ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Αχιλλέα Αγρού, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 05 Απριλίου, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 18:30. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκληρώνεται με σημερινή προπόνηση. Εκτός θα παραμείνει ο Παναγιώτης Δουκανάρη, ο οποίος υπέστει σοβαρό τραυματισμό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σύλλογος εύχεται στον Παναγιώτη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Κυριάκος Αδάμου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου σημείωσε: “Διαπιστώνω ότι οι καλαθοσφαιριστές μας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να πάρουν την πρόκριση. Θέλουν να εξαργυρώσουν τους κόπους που έχουν κάνει, με νίκη που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Επίσης, θέλουν να αφιερώσουν την πρόκριση στον συμπαίκτη τους Παναγιώτη, που δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά. Στόχος είναι η πρόκριση. Ωστόσο, ακόμη πιο σημαντικές από το τελικό αποτέλεσμα, είναι οι εμπειρίες που θα συλλέξουν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές μας. Μέσα από τέτοια παιχνίδια εξελίσσεσαι σαν αθλητής, γίνεσαι καλύτερος. Οι περισσότεροι καλαθοσφαιριστές μας, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Συνεπώς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είναι κερδισμένοι”.

Υπενθυμίζεται πως οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών τους στον αγώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας καλαθόσφαιρας. Περισσότερα διαβάστε εδώ: https://bit.ly/2GxTMBs