Άνετη και επιβλητική ήταν η επικράτηση της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο κέρδισε με 3-0 σετ και έφτασε τους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες πρωταθλήματος, πατώντας στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί που ήδη βρίσκονταν η Ανόρθωση και ο Παφιακός.  
Στο πρώτο σετ η ομάδα μας φρόντισε από το ξεκίνημα να «κτίσει» μια διαφορά στο σκορ, την οποία με πολλή προσοχή και συγκέντρωση κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το φινάλε, φτάνοντας στο 1-0 με σκορ 25-21.
Παρόμοιο σκηνικό σημειώθηκε και στο δεύτερο σετ, καθώς οι «πράσινοι», μετά τα αρχικά στάδια στα οποία οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, άρχισαν να ξεφεύγουν και να οδηγούν το παιχνίδι εκεί ακριβώς που ήθελαν, στο 2-0, με σκορ 25-19. 
Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα μας στο τρίτο σετ, αφού πέραν από τη διαφορά στην ποιότητα και στην εμπειρία από τον αντίπαλο, φανέρωσε ανωτερότητα και σε φυσική κατάσταση και σε χαρακτήρα, φτάνοντας άνετα στο 3-0, με σκορ 25-12. 
Με το τελικό σφύριγμα της λήξης, παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 σετ, σε ισάριθμους αγώνες. Θυμίζουμε πως η ομάδα μας ξεκίνησε με τίτλο την χρονιά της, κατακτώντας το Σούπερ Καπ, σε αγώνα με την ΑΕΚ Καραβά (3-1).