Λίγη ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, είχαν την ευκαιρία οι πρωταθλητές Κύπρου του Τμήματος Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, να γνωρίσουν την αποθέωση από τις χιλιάδες φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είχαν βρεθεί χθες στο ΓΣΠ. 
Το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας πετόσφαιρας, συνοδευόμενοι από τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο, με την ιαχή “ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”, να δονεί την ατμόσφαιρα. 
Όλα τα στελέχη του Τμήματος Πετόσφαιρας απόλαυσαν το κάθε δευτερόλεπτο των ωραίων στιγμών που τους χάριζε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι που ήταν το ελάχιστο που άξιζαν για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα πετόσφαιρας στην ιστορία του Σωματείου μας. 
Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει σημαντικό ραντεβού την Παρασκευή, 6 Μαρτίου, στο στάδιο “Ελευθερία”, στις 19:30. Η ομάδα πετόσφαιρας δίνει τον πρώτο της αγώνα ως πρωταθλήτρια Κύπρου μπροστά στον κόσμο της και επιβάλλεται οι συντελεστές αυτής της επιτυχίας να αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση σε ένα κατάμεστο στάδιο.