Εντυπωσιακή και επιβλητική ήταν στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς κέρδισε με 0-3 τον Παφιακό μέσα στην Πάφο και σκαρφάλωσε στην 1η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τον σημερινό της αντίπαλο στο δεύτερο σκαλοπάτι και στο -2. 
Στο δικό της ρυθμό έφερε τον αγώνα από το πρώτο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ, πήρε κεφάλι στο σκορ και οδήγησε το παιχνίδι όπως ακριβώς ήθελε. Οι δύο αντίπαλοι κρατούσαν κοντά τη διαφορά, όμως στα τελικά στάδια οι «πράσινοι» έκαναν το δικό τους ξέσπασμα, άνοιξαν τις αποστάσεις και έφτασαν στο 0-1 με σκορ 20-25. 
Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε στο δεύτερο σετ η ομάδα μας, έπιασε νωρίς μία διαφορά στο +3, την οποία με ένα ξέφρενο ρυθμό ανέβαζε συνεχώς, φτάνοντας την ακόμη και στο +8. Στο τέλος οι «πράσινοι» κέρδισαν πιο εύκολα απ’ ότι περίμεναν το δεύτερο σετ, κάνοντας το 0-2 με σκορ 17-25.
Ντέρμπι μέχρι που το σκορ έφτασε στο 10-10 ήταν το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο, καθώς απ’ εκείνο το σημείο και έπειτα η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Ανέβασε την απόδοσή της και ταυτόχρονα ανέβαζε και τη διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι και τα +5 λίγο πριν το τέλος, με το σκορ να σταματά στο 20-25 και στο 0-3 σετ.   
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Μαδρίτη της Ισπανίας με ανεβασμένη ψυχολογία, εκεί όπου την ερχόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Τερουέλ, για την φάση των «16» του CEV cup.