Τη φιλόδοξη και δύσκολη προσπάθεια για καθιέρωση στην κορυφή καταβάλλει το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο προχώρησε σε ενέργειες που ενισχύουν σημαντικά την προοπτική για να εδραιωθεί, ως η κορυφαία δύναμη στο άθλημα στην Κύπρο. 
Όπως είναι ήδη γνωστό, η ομάδα μας διατήρησε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο το τεχνικό της επιτελείο, προσθέτοντας παράλληλα σε αυτό τον Ζάρκο Ριστόφσκι, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της πρώτης ομάδας, αλλά και της Ακαδημίας Πετόσφαιρας. 
Επιτυχία θεωρείται και η διατήρηση του βασικού κορμού του ρόστερ, το οποίο ισχυροποιήθηκε με τις προσθήκες που έχουν γίνει, αφού αυξήθηκε στους πέντε ο αριθμός των Κύπριων διεθνών πετοσφαιριστών, ενώ η τριάδα των ξένων ανέβασε τα επίπεδα εμπειρίας και ποιότητας. 
Σε αυτές τις ενέργειες, προστίθεται και η πλήρης αναβάθμιση και ανασυγκρότηση της Ακαδημίας Πετόσφαιρας, η οποία προσφέρει σε παιδιά 8-16 χρόνων δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή, με στόχο σταδιακά να δημιουργήσει έτοιμους πετοσφαιριστές για να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.  
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει αυτή η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Τμήμα Πετόσφαιρας, αποτελεί η στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.  Το Τμήμα Πετόσφαιρας έχει δημιουργήσει δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, τα “Gold Card Member” και τα “Κανονικά”, τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να διατίθενται (Εκδοτήρια ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel και εφορία τμήματος). 
Gold Card Member
Έχουν κυκλοφορήσει μόνο 200 Gold Card, οι οποίες κοστίζουν 100 ευρώ. Ο κάθε κάτοχος Gold Card, εξασφαλίζει τα ακόλουθα: 

Προνομιούχα θέση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο VIP, στην κεντρική κερκίδα του σταδίου “Ελευθερία”, για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα (κανονικής περιόδου και αγώνων κατάταξης) και κυπέλλου (εκτός τελικού). 
Κοκτέιλ κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων. 
Συμμετοχή σε κλήρωση, από την οποία θα προκύψει ένας τυχερός που θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας πετόσφαιρας, στον εκτός έδρας αγώνα για τους “16” του CEV cup. Πιθανότερος προορισμός είναι το Τερουέλ Ισπανίας, στο πρώτο πενθήμερο Δεκεμβρίου 2015.    
Κανονικά εισιτήρια διαρκείας
Περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και αγώνες κατάταξης) και κοστίζουν 30 ευρώ