Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε και με επιβλητικό τελείωσε το παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 σετ και έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας. 
Οι «πράσινοι» μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι και με συνοπτικές διαδικασίες πήραν το πρώτο σετ με σκορ 15-25, δείχνοντας ποιος θα ήταν το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι. Όταν με δυσκολία, άγχος και εναλλαγές συναισθημάτων έγινε το 0-2, με σκορ 25-27, η ομάδα μας φάνηκε πως θα έφτανε στο ζητούμενο, που ήταν οι νίκη τριών βαθμών. 
Οι γηπεδούχοι στο τρίτο σετ έδειξαν ότι είχαν ακόμη πράγματα να δώσουν, καθώς κατάφεραν να το κερδίσουν στα τελικά του στάδια με 25-23, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδειχνε διατεθειμένη να χαραμίσει ούτε ένα βαθμό, έτσι με επιβλητικό τρόπο κέρδισε το τέταρτο σετ με 19-25 και συνάμα τα παιχνίδι με 1-3. 
Μετά από αυτήν της την επιτυχία η ομάδα μας βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, μόλις ένα πίσω από τον Παφιακό που έχει 15. Στην 3η θέση βρίσκεται η Ανόρθωση με 10 βαθμούς και την τετράδα συμπληρώνει η Νέα Σαλαμίνα με 8 βαθμούς.