Τη νίκη που θα της χαρίσει το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα διεκδικεί απόψε η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο 5ο παιχνίδι της σειράς της τελικής φάσης απέναντι στον Παφιακό, στην κλειστή αίθουσα “Αφροδίτη”, στην Πάφο. 

“Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως ακριβώς και τα προηγούμενα με τον Παφιακό, δηλαδή ως ένα ακόμη τελικό. Η διαφοροποίηση είναι πως με νίκη, θα στεφθούμε ξανά πρωταθλητές. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, νιώθουμε πως μας αξίζει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε τον Παφιακό, ο οποίος απέδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Διαθέτουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να κερδίσουμε” ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, Σάββα Σάββα, ενδεικτική του πώς αντιμετωπίζουν τον αποψινό αγώνα στο Τμήμα Πετόσφαιρας. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους “πράσινους”. Υπενθυμίζεται πως απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ 2 και θα ξεκινήσει στις 20:00.