Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά το κενό της περασμένης εβδομάδας λόγω προπονήσεων της Εθνικής γυναικών. Η ομάδα μας προετοιμάζεται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στην Λευκοθέα Λατσιών, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 10:30, στο Κοινοτικό Στάδιο Κόρνου.

Αμφίβολες για τον αγώνα της Κυριακής είναι η Νάσια Γεωργίου, η Μαρία Μιχαήλ και η Ευδοκία Ευθυβούλου, οι οποίες ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και οι συμμετοχή τους θα κριθεί στις τελευταίες προπονήσεις. Οι υπόλοιπες παίκτριες είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή, Μάριου Μαυραδά.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου έκανε η ποδοσφαιρίστρια της ομάδας μας, Ελίνα Παναγιώτου: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Πριν από κάθε αγώνα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, είμαστε μια νέα ομάδα όμως δουλεύουμε σωστά και οργανωμένα».

Για το πως επηρέασε την ομάδα η πρώτη νίκη που ήρθε την περασμένη αγωνιστική, η Ελίνα ανέφερε: «Αν και η ψυχολογία μας ήταν από πριν καλή, η νίκη την έκανε ακόμα καλύτερη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, δουλεύουμε με επαγγελματισμό και προσπαθούμε να χτίσουμε ένα δυνατό σύνολο».

Τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής

ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ vs ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών vs ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ BARCELONA FA vs ΠΑΦΙΑ
Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ vs Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ vs APOLLON LADIES

H Βαθμολογία (3 αγώνες)

1. APOLLON LADIES  7
2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ BARCELONA FA  7
3. Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ  6
4. ΠΑΦΙΑ  6
5. ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ  5
6. ΟΜΟΝΟΙΑ  4
7. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ  4
8. Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ  2
9. ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών  0
10. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ  0