Επαναρχίζει την ερχόμενη Κυριακή το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενείται από την Α.Ε Αμμοχώστου για την 7η αγωνιστική, σε αγώνα που θα γίνει στις 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.

Η ομάδα μας θα έχει δύσκολο έργο αφού ο αντίπαλος βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Οι «πράσινες» θα προσπαθήσουν πάντως να έχουν βαθμολογικό κέρδος, επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στα θετικά αποτελέσματα.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, η ποδοσφαιρίστρια της ομάδας μας, Χαρά Κλεάνθους: «Έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που διεκδικεί φέτος τον τίτλο. Σίγουρα θα πάμε για να παλέψουμε το παιχνίδι. Στόχος είναι να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και αν έρθει το βαθμολογικό κέρδος θα είναι καλοδεχούμενο».

Για την πορεία της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα, η Κλεάνθους πρόσθεσε: «Αρχίσαμε από την Τρίτη να δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο σύστημα το οποίο προσωπικά πιστεύω πως μας βγαίνει καλύτερα. Η οδηγίες του προπονητή μας είναι πολύ ξεκάθαρες και θα προσπαθήσουμε να τις εφαρμόσουμε για να πάρουμε κάτι από τον αγώνα».

Τέλος, για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, η είπε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, χρειαζόμαστε ακόμα δέσιμο όμως όσο περνάει ο καιρός η βελτίωση μας είναι εμφανής. Μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένες με την πορεία μας και θέλουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια».

Η Βαθμολογία (6 αγώνες)
1 APOLLON LADIES 16
2 ΣΩΜΑΤΕΙΟ BARCELONA FA 16
3 Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 15
4 ΠΑΦΙΑ 9
5 Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 8
6 ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ 8
7 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 7
8 ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 4
9 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ 3
10 ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών 0

Οι αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής
APOLLON LADIES vs ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών
Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΠΑΦΙΑ vs ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ BARCELONA FA vs Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ