Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τη 17χρονη επιτελική μέσο, Λιάνα Γρηγορίου και τη 16χρονη ακραία επιθετικό, Έλενα Φωτιάδου, για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Οι δύο ποδοσφαιρίστριες, κατά την περσινή σεζόν, κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Νεανίδων.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τις Γρηγορίου και Φωτιάδου, αποδεικνύει τις προθέσεις τις ομάδας μας για επένδυση σε νεαρές ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες και ταυτόχρονα την στήριξη προς την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Τμήματος.

Η Λιάνα αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια την περσινή περίοδο, σημειώνοντας 7 τέρματα και η Έλενα αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια.

“Είμαι χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την νέα σεζόν. Η ομάδα μένει σταθερή στον προγραμματισμός της και δίνει έμφαση σε νεαρές ποδοσφαιρίστριες, όπως εμένα, παρέχοντάς μας ότι χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ατομικά και να καθιερωθούμε στην ομάδα. Η ομάδα μας υποσχέθηκε ακόμη πιο επαγγελματική και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω, ώστε να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είμαι αποφασισμένη να αξιοποιήσω όλα τα εφόδια που μου παρέχονται για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και των ατόμων που με στηρίζουν καθημερινά. Καλή μας ποδοσφαιρική σεζον”, ανέφερε η Λιάνα Γρηγορίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Από την πλευρά της η Έλενα Φωτιάδου σημείωσε: “Η ομάδα από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους της και αυτό καλείται να κάνει και τη νέα σεζόν. Είναι η ώρα να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα, για να φτάσουμε στο μέγιστο, τόσο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας. Προσωπικά νιώθω ευγνώμων που ανήκω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και παρόλο που αποτελώ ένα μέρος της νεαρής ηλικίας στην ομάδα, οι άνθρωποι γύρω μου με έχουν βοηθήσει να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Πιστεύω στην ομάδα μου, στο προπονητικό τιμ και στις συμπαίκτριες μου και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τις επιτυχίας που αξίζει στην ομάδα μας”.

* Στη φωτογραφία, η Έλενα Φωτιάδου με τον αριθμό 11 και ο Λιάνα Γρηγορίου με τον αριθμό 20.