Τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο “Ελευθερία” αντιμετωπίζει απόψε (27/03, 19:30) η Papa John”s ΟΜΟΝΟΙΑ, στον δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. 
Στον πρώτο αγώνα οι “πράσινοι” είχαν κερδίσει με 0-3 εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα και συνεπώς χρειάζονται απόψε την κατάκτηση τουλάχιστο ενός σετ, για να “σφραγίσουν” την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο. 
Ασφαλώς, στόχος της ομάδας μας είναι η δεύτερη νίκη και η συνέχιση της αγωνιστικής βελτίωσης, ούτως ώστε να ανεβάσουν επίπεδα ετοιμότητας ενόψει των επικείμενων αγωνιστικών της υποχρεώσεων. 
Σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά, τότε εκεί θα αντιμετωπίσει – εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου – την ΑΕΚ Καραβά, στις 3 και 6 Απριλίου, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο στάδιο “Ελευθερία”. 
Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα μας είναι η απουσία του Αντώνη Αντωνίου, ο οποιος ταλαιπωρείται από ίωση. Το Σωματείο μας εύχεται ταχεία ανάρρωση στον πετοσφαιριστή μας και σύντομη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. 
Σημαντικός θα είναι και απόψε ο ρόλος του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον οποίο το Τμήμα Πετόσφαιρας καλεί σε μαζικό παρών στο στάδιο “Ελευθερία”, για να στηρίξει την προσπάθεια των πρωταθλητών μας για διάκριση και στο κύπελλο. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.