Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αυτή θα είναι η έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδος που η ΟΜΟΝΟΙΑ και η KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD συνάπτουν χορηγική συνεργασία, γεγονός που επιβεβαιώνει την ισχυρή εμπορική σχέση που έχει δημιουργηθεί, την απόλυτη ικανοποίηση από την αποδοτικότητά της και το αμοιβαίο όφελος.

Το λογότυπο της KRYPTO SECURITY θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επάνω αριστερό σημείο της επίσημης φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η εταιρεία θα συνεχίσει να επωφελείται του χορηγικού πακέτου που προσφέρει ο Σύλλογος.

Η KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας στην Κύπρο, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το σημαντικό πελατολόγιο που διατηρεί, με αναγνώριση από τους μεγαλύτερους κρατικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς του νησιού. Κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της, τόσο από πλευράς τεχνογνωσίας, όσο και από πλευράς πωλήσεων, διατηρώντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, σύμφωνα με έρευνες. Η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα στον τομέα της ασφάλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση προϊόντων, συντήρηση και επισκευή συστημάτων συναγερμού παραβίασης χώρου, πυρανίχνευσης, αντικλεπτικών συστημάτων, κλειστών κυκλωμάτων τηλεοράσεως, βιντεοτηλεοράσεων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης. Επίσης, η εταιρεία έχει στελεχώσει και λειτουργεί ψηφιακό κέντρο λήψης και χειρισμού επειγόντων περιστατικών 24ωρης παρακολούθησης, και υπηρεσίες περιπόλου σε επείγοντα περιστατικά. Η εταιρεία είναι μέλος του ΚΕΒΕ, καθώς και του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) και κατέχει Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Γραφείου Ασφαλείας από την Αστυνομία Κύπρου. Τη συγκεκριμένη άδεια την κατέχουν και όλοι οι τεχνικοί εγκαταστάσεων της εταιρείας. Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη με το Διεθνές Πρότυπο ISO9001:2008.

Η KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD, με την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας, αποδεικνύει έμπρακτα ότι συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους, πολύτιμους και σταθερούς συνεργάτες του Συλλόγου. Είναι υποχρέωση της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίζει αυτούς που στηρίζουν την ομάδα μας, ειδικά σε περιόδους δύσκολους.