Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Μαΐου, στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Εγκρίθηκε αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Ομοσπονδία, για μείωση της τιμής των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: €5 | Παιδικά: €1

Στις κερκίδες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα προσφέρονται δωρεάν εισιτήρια σε Γυναίκες και Παιδιά (κάτω των 12 χρόνων), με το κόστος να το αναλαμβάνει ο Σύλλογος. Τα δωρεάν εισιτήρια θα παραχωρούνται στις εισόδους Δ6, Α1-2 και Β4. Στο κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κανονικά εισιτήρια αγώνα.

Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

Για τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ισχύουν τα ακόλουθα:

Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για το Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για την Βόρεια κερκίδα.

Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια διαρκείας:

Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής από τη Θύρα Δ5, στο άνω διάζωμα της δυτικής από τη Θύρα Δ6, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1-2 και στην Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας και είναι πέραν των 20 χρονών, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα ή την πολιτική τους ταυτότητα. Μαθητικό εισιτήριο έχουν δικαίωμα αγοράς μαθητές/φοιτητές από 13 και μέχρι 24 χρονών.

Τα ωράρια και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:

  • Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 και 15:00-18:30, και Τετάρτη και Σάββατο 09:00 – 14:00.
  • Online Ticketing: Από τις 08/05, μέχρι τις 13/05, ώρα 17:00

Εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι.