Με στόχο το 4Χ3 υποδέχεται απόψε (06/11, 20:30) την ΑΕΚ Καραβά η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν ιδανικά την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα και γνωρίζουν πολύ καλά τη σημαντικότητα του να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους. 
“Μπορεί η ΑΕΚ Καραβά να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, όμως είναι μία ομάδα με ποιότητα, που θα διεκδικήσει είσοδο στην τετράδα και θα είναι από τους βασικούς μας αντιπάλους στη μάχη για κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα εξαρτάται από εμάς. Όπως, βέβαια, από εμάς εξαρτάται και η υπόθεση τίτλος”, επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο Αχιλλέας Πετρακίδης. 
Όσο για το πού πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι, ο έμπειρος πετοσφαιριστής σημείωσε: “Η ομάδα που θα κάνει τα πιο λίγα λάθη, θα είναι και η νικήτρια. Σε αυτό το σημείο συνήθως κρίνονται τα ντέρμπι”, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Φαίνεται πως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε, αποκτούμε περισσότερη ομοιογένεια και ρυθμό. Στους πρώτους δύο αγώνες είχαμε κάποιες διαφοροποιήσεις, όμως σταδιακά φτάνουμε στο επίπεδο που θέλουμε”. 
Στο προηγούμενο παιχνίδι, με αντίπαλο την Ανόρθωση, η ομάδα μας πέτυχε ένα απίστευτο σερί με οκτώ κερδισμένους πόντους, κερδίζοντας το καθοριστικό δεύτερο σετ του αγώνα, το οποίο φαινόταν χαμένο. Ο Αχιλλέας Πετρακίδης, σχολίασε για αυτήν την επίδοση: “Είναι αλήθεια πως δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κερδίζαμε εκείνο το σετ. Όταν όμως αρχίσαμε να καλύπτουμε τη διαφορά, κάθε φορά που παίρναμε ένα πόντο πιστεύαμε ακόμη περισσότερο. Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή μας είχε ανέβει στα ύψη και σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτουμε, πετύχαμε κάτι που έμοιαζε απίθανο”. 
Κλείνοντας, ο Αχιλλέας Πετρακίδης, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον αποψινό αγώνα: “Βλέπουμε με ικανοποίηση ότι η προσέλευση του κόσμου μας ολοένα και αυξάνεται. Έχει αναγνωρίσει ο κόσμος τη δουλειά που κάνουμε, τη ψυχή που βγάζουμε στο γήπεδο, αλλά και τη θέληση που έχουμε για επιτυχίες. Τους θέλουμε και απόψε δίπλα μας. Είναι σημαντικοί για εμάς”.  
4η αγωνιστική
06/11, 20:00 Παφιακός – Αναγέννηση
06/11, 20:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ Καραβά
06/11, 20:00 Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση
06/11, 20:00 Εθνικός Λατσιών – ΑΠΟΕΛ
Βαθμολογία (3η αγωνιστική)
1. ΟΜΟΝΟΙΑ 9-1 9
2. Παφιακός 9-2 9
3. Ανόρθωση 7-3 6
4. Ν. Σαλαμίνα 7-3 6
5. ΑΕΚ Καραβά 4-7 3
6. ΑΠΟΕΛ 3-8 2
7. Αναγέννηση Δ. 3-9 1
8. Εθνικός Λ. 0-9 0