Μετά από μία περήφανη παρουσία, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποχαιρέτησε τη φετινή της Ευρωπαϊκή πορεία, καθώς αποκλείστηκε από την Τερουέλ Ισπανίας, στη φάση των “16” του CEV Cup.
Οι “πράσινοι” είχαν απέναντί τους ένα ισχυρό αντίπαλο και όμως τον κοίταξαν στα μάτια. Θα μπορούσαν να πετύχαιναν ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, με περισσότερη προσοχή σε καίρια σημεία του αγώνα. 
Η ομάδα μας απεκόμισε πλούσιες εμπειρίες και βγήκε πολύ πιο δυνατή μέσα από τους δύο αγώνες με την Τερουέλ. Στην Ισπανία πάλεψε και τα τρία σετ, αν και έχασε τελικά με 3-0, ενώ απόψε στο στάδιο “Ελευθερία” διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη, ωστόσο στο τέλος έχασε με 2-3 σετ. 
Παρά την προσπάθειά της για να μείνει κοντά στο σκορ, η ομάδα μας πλήρωσε στιγμές που χανόταν η αυτοσυγκέντρωση, αναγκάστηκε από νωρίς να ακολουθεί τον αντίπαλο και με το τέλος του πρώτου σετ βρέθηκε στο 0-1, με σκορ 16-25. 
Όσο δύσκολα και εάν έγιναν τα δεδομένα για τους “πράσινους”, ήταν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με πίστη το καλύτερο δυνατό. Από νωρίς πήραν “κεφάλι” στο δεύτερο σετ και με εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις, αλλά και πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά οδήγησαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν και έφτασαν στο 1-1 με σκορ 25-21. 
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Στο τρίτο σετ η ομάδα μας κοίταξε στα μάτια την Τερουέλ και στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν κοντά στο σκορ, ωστόσο η εμπειρία των Ισπανών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα κρίσιμα χρονικά σημεία και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-2 με σκορ 20-25, παίρνοντας και την πρόκριση στην επόμενη φάση. 
Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, όμως η ομάδα μας δεν σταμάτησε την προσπάθεια. Ήθελε την Ευρωπαϊκή νίκη, διατήρησε την απόδοσή της σε ψηλά επίπεδα, ισοφάρισε σε 2-2 σετ (25-22) και στο τάι – μπρέικ έγινε το 2-3 (13-15).