Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες U19 και U15 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ομάδα των U19 επιβλήθηκε με 6-0 της Νέας Σαλαμίνας, στη Λάρνακα, με τον Κυριάκο Χριστοδούλου να σκοράρει δύο φορές. Από τρία γκολ σημειώθηκαν στο κάθε ημίχρονο. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, έχοντας αγώνα λιγότερο. Απομένει άλλη μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού έχουν κατακτήσει τον τίτλο.

Η ομάδα των U15 έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-0. Οι “πράσινοι” αύξησαν στους 14 βαθμούς τη διαφορά τους από το δεύτερο στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ, έξι αγώνες πριν το φινάλε. Χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές. Το “τριφύλλι” διατηρεί την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, με συντελεστή 159-10, ενώ με τους 88 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, είναι πιθανό να σπάσουν το φράγμα των 100.

Η ομάδα των U17 έχασε με 3-1 από τον Ολυμπιακό και υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Πάφο και πέντε από τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” είχαν ισοφαρίσει προσωρινά, ωστόσο με δύο γκολ σε πέντε λεπτά οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη.

Η ομάδα των U16 γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό και παρέμεινε στην 9η θέση τς βαθμολογίας. Το “τριφύλλι” δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ομάδα των U14 ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 0-1. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Οι “πράσινοι” πίεσαν τους φιλοξενούμενους, ωστόσο δεν αξιοποίησαν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το “τριφύλλι” έπεσε στην 5η θέση, ένα βαθμό πίσω από ΑΕΛ και Δόξα, που βρίσκονται στα αμέσως επόμενα “σκαλοπάτια”.

Αναλυτικά:

U19 | ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6
(4΄, 84΄Κυριάκος Χριστοδούλου, 17΄ Μαρίνος Τζιωνής, 20΄ Κυριάκος Χριστοδούλου, 59΄ Ελευθέριος Μαυρομμάτης, 67΄ Γεώργιος Κακουλλής)

U17 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
(41΄ Κυριάκος Ιωάννου, 56΄ Κωνσταντίνος Κοντού, 59΄ Γιώργος Νεοφύτου / 54΄ Χαράλαμπος Χαραλάμπους)

U16 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
(41΄, 78΄ Χρίστος Βενιζέλος)

U15 | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0
(3΄ Άγγελος Ζευκή, 27΄ Γιώργος Ποντικού, 60΄ Άνθος Λοϊζίδης)

U14 | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
(31΄ Πεππίνος Τσαγγαράς)