Δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν στο ισόπαλο 1-1 της εθνικής U17 με αντίπαλο τη Σουηδία, στην πρεμιέρα του 12ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17, που φιλοξενείται στην Κύπρο.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Ιάσονας Ορφανίδης χρησιμοποιήθηκε ως αναπληρωματικός. Οι Μαρίνος Τζιωνής και Παναγιώτης Γεωργίου έμειναν στον πάγκο.

Η εθνική μας δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ είχε προηγηθεί στο 46΄, με γκολ του Δανιήλ Παρούτη.

Σημειώνεται πως όλοι οι αγώνες του 12ου ομίλου θα διεξαχθούν στην Πάφο. Η ομάδα μας θα κυνηγήσει το εισιτήριο για συμμετοχή της στον Elite round, για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση.

Το επόμενο παιχνίδι για την εθνική μας είναι με αντίπαλο την Πολωνία, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή, στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών. Η Πολωνία στην πρεμιέρα του Ομίλου κέρδισε με 8-0 το Σαν Μαρίνο. Στις 23 Οκτωβρίου η εθνική μας θα αναμετρηθεί με το Σαν Μαρίνο, στις 15:00, στο Κοινοτικό στάδιο Κουκλιών.

Οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες, θα προκριθούν στον επόμενο γύρο.