Έξι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της εθνικής Κύπρου U14, στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα απέναντι στην Ιρλανδία. Οι “πράσινοι” είχαν πολύ καλή παρουσία και συνέβαλαν στο να σταθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επάξια απέναντι στον ισχυρό του αντίπαλο.

Φανέλα βασικού πήραν οι Χρυσοστόμου, Χατζηβασιλείου, Φότι, Ποντικού, Λοΐζου και Ζευκής.

Η Εθνική Παίδων U14 ηττήθηκε με 2-0. στο Oriel Park του Dundalk. Πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Ήταν το πρώτο φιλικό που έδωσαν οι νεαροί διεθνείς μας εκτός έδρας και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, από τέρματα που σημειώθηκαν στο 59’ και 76ο λεπτό.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κυπριανού άρχισε το παιχνίδι με τους Χρυσοστόμου, Χατζηβασιλείου, Λαό, Κωστή, Κοκκινόφτα, Φότι, Ποντικού, Λοΐζου, Κοτσώνη, Μαρνέρο, Ζευκή.

Στο δεύτερο ημίχρονο με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Χατζηγαβριήλ αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι Κκολός, Φασουλιώτης, Χρήστου, Φιλίππου, Αντωνίου, Οικονομίδης, Χρυσοστόμου, Κατσιάμης.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την ερχόμενη Πέμπτη στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό.