Δεν τα κατάφερε η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά, από την οποία έχασε με 3-1 σετ, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Παρά την ήττα τους οι «πράσινοι» διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την Αναγέννηση και την Ανόρθωση, ομάδες που βρέθηκαν αντιμέτωπες σ’ αυτήν την αγωνιστική, με τους Δερυνειώτες να παίρνουν τη νίκη με 3-2.      
Πολύ εύκολα έχασε το πρώτο σετ η ομάδα μας, καθώς έδειχνε να μην «πατά» καθόλου καλά στο γήπεδο και να μην έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι της, στοιχεία που έφεραν ένα πολύ εύκολο πόντο για τους γηπεδούχους, με σκορ 25-17.  
Αποφασισμένη μπήκε στο δεύτερο σετ η ομάδα μας, που πήρε προβάδισμα από το ξεκίνημα με 4-8, το οποίο κράτησε στις δύσκολες στιγμές με νύχια και με δόντια, ενώ προς το τέλος κατάφερε με πείσμα να αυξήσει τη διαφορά και να κερδίσει με 20-25, κάνοντας το 1-1.  
Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» αν και δεν είχαν ξεκινήσει καλά και βρέθηκαν να χάνουν με 7-5, στη συνέχεια ανέβασαν στροφές κάνοντας την ανατροπή και έφτασαν να προηγούνται με 15-17. Ωστόσο, στην τελική ευθεία του σετ δεν άντεξαν και στο τέλος έχασαν με 25-23. 
Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας μπήκε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 5-10, όμως όσο ο χρόνος περνούσε έριχνε στροφές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα σταδιακά η διαφορά να μειώνεται, μέχρι που οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους, κερδίζοντας με 25-21.