Ο ξέφρενος ρυθμός της ομάδας πετόσφαιρας έγινε ακόμη πιο ισχυρός, μετά το άνετο πέρασμα που είχε από το «Θεμιστόκλειο», εκεί όπου επιβλήθηκε άνετα της Ανόρθωσης με 3-0 σετ, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, της β’ φάσης και πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. 
Οι «πράσινοι» έφτασαν στις 19 συνεχόμενες νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος και συνεχίζουν να κυνηγούν το άπιαστο ρεκόρ συναπτών επιτυχιών, που ισχύει από τη δεκαετία του ’80. Επίσης, η ομάδα μας μετρά 6 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία κερδίζει με 3-0 σετ. 
Αποφασισμένη μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας, δείχνοντας τις προθέσεις για επιβολή από το πρώτο σετ, παίρνοντας την πρώτη διαφορά στο σκορ (5-10), την οποία μεγάλωνε όσο ο χρόνος περνούσε (9-16), φτάνοντας με άνεση στο 0-1 σετ, με σκορ 18-25. 
Με συνοπτικές διαδικασίας «καθάρισε» το δεύτερο σετ η ομάδα μας, καθώς παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικού επιπέδου βόλεϊ (2-5), κατάφερε να επιβληθεί κατά κράτος, πέραν ενός μικρού χρονικού πλαισίου (7-8), ανεβάζοντας αρχικά τη διαφορά στο +7 και ακολούθως φτάνοντας στο 0-2 με σκορ 16-25. 
Στο τρίτο σετ οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν έχοντας κοντινές αποστάσεις όσο αφορά το σκορ (7-9) και όσο ο χρόνος περνούσε καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει σοβαρό προβάδισμα (15-16), μέχρι το σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να «κτίζει» διαφορά (16-20), φτάνοντας στη νίκη με 0-3 σετ και σκορ 21-25.