«Επέστρεψα στην ΟΜΟΝΟΙΑ την κατάλληλη στιγμή» επεσήμανε ο διεθνής πετοσφαιριστής της ομάδας μας, Άγγελος Αλεξίου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη ικανοποίησή του για τις συνθήκες που συνάντησε με την επιστροφή του στο τμήμα πετόσφαιρας. Ανάμεσα σε άλλα, ο Άγγελος Αλεξίου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ομάδα μας είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως με συνεχόμενες νίκες θα έρθει σταδιακά η άνοδος στην κορυφή. 
Για τον αυριανό αγώνα, ο Άγγελος Αλεξίου επεσήμανε: «Θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και είμαστε αποφασισμένοι να την πάρουμε. Το γεγονός ότι είχαμε παιχνίδι την περασμένη Τρίτη, δεν θεωρώ ότι μας επηρεάζει  αγωνιστικά. Μπορεί η αντίπαλός μας να μην είναι στα φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά τα αποτελέσματά της στη σεζόν δείχνουν ότι είναι ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ας μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης. Συνεπώς, πρόκειται για παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση». 
Ο διεθνής πετοσφαιριστής μας εξήγησε τη φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζει η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις: «Δυστυχώς η ήττα στην πρεμιέρα μας άφησε πίσω από την πρώτη θέση, ωστόσο εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στις δικές μας αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ξέρουμε πως εάν κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια, τότε θα πλησιάσουμε την κορυφή και σταδιακά θα ανέβουμε στην πρώτη θέση. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ Καραβά και πως στην πρεμιέρα είχαμε χάσει από δικά μας λάθη. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη, ενώ θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ Καραβά σε άλλα τρία παιχνίδια». 
Όσο για τη μεγάλη διαφορά της φετινής πετοσφαιρικής μας ομάδας σε σχέση με αυτήν στην προηγούμενη θητεία του, ο Άγγελος Αλεξίου ανέφερε: «Η βασική διαφορά είναι η οργάνωση που υπάρχει τώρα στο τμήμα πετόσφαιρας, κάτι που δεν υπήρχε κατά την προηγούμενή μου θητεία.  Ουσιαστικά την απουσία οργάνωσης στα σημερινά επίπεδα ήταν που πληρώναμε και δεν μπορούσαμε να πρωταγωνιστήσουμε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι γύρω από την ομάδα, οι οποίοι φροντίζουν ούτως ώστε να μην μας λείπει κάτι και να δουλεύουμε σε πολύ καλά επίπεδα». 
Ακολούθως, σχολίασε την επιστροφή του στην ομάδα μας: «Νιώθω ότι επέστρεψα στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή και είμαι αποφασισμένος να την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να έχει επιτυχίες και να κατακτήσει τίτλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα μου, έτσι εφόσον είχα πάρει την απόφαση για να επιστρέψω στην Κύπρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η μοναδική που επιλογή». 
Κλείνοντας έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της είναι ένα. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο και να μας στηρίξει στην προσπάθειά μας για να κερδίσουμε. Είναι φανερό πως η παρουσία του κόσμου επιδρά πολύ θετικά στους πετοσφαιριστές, τους δίνει επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουν και τους κρατά σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πέραν από τη σημαντική βοήθεια που μας προσφέρει στο αγωνιστικό, η παρουσία του κόσμου δίνει και οικονομικό στήριγμα στο τμήμα. Ως γνωστό στα κλειστά, οι οικονομικοί πόροι είναι περιορισμένοι, συνεπώς η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο είναι άκρως σημαντική».