Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Παφιακό, από την Πάφος FC.

Η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα τις οποίες δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ.

Η Ομόνοια στο 15′ έφτιαξε την πρώτη καλή φάση όταν ο Κανού πλάσαρε από διαγώνια δεξιά και ο Κόπριβετς απέκρουσε δύσκολα. Στο 18′ ήρθε η πρώτη κλασική ευκαιρία όταν ο Ντομίγκεζ έδιωξε προ του Ντάρμπισαϊαρ πριν πιάσει την κεφαλιά εξ επαφής. Στο 21′ ο Ντάρμπισαϊρ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ντομίγκεζ ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Κόπριβετς απέκρουσε σουτ του Λεάντρο Γκονζάλεζ. Ο Αργεντινός στο 26′ έκανε ωραία κίνηση από αριστερά και δυνατό πλασέ όμως ο τερματοφύλακας της Πάφου έκανε την απόκρουση.

Στο 51′, μετά από κόρνερ, ο Κόπριβετς απέκρουσε την κεφαλιά του Ματ, στο ριμπάουντ ο Λόπες εξ επαφής επίσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σλοβένο ενώ σε… νέο ριμπάουντ ο Κανού μέσα στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα έξω.

Η Πάφος σκόραρε στο 60′ , όταν ο Καμαρά έκανε το 1-0 με προβολή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε στο 71′ – όταν μετά από κάθετη του Άλεξ Σοάρες, ο Λόπες βρήκε ωραία τον Ντάρμπισαϊαρ που πλάσαρε για το 1-1. Η Πάφος κεφάλι στο σκορ στο 77′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιάνζα.

Η ομάδα μας δημιούργησε δυο καλές ευκαιρίες με τον Ράφαελ Λόπες στο 79′ και το 86′. Στο 93′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε άλλη μια ευκαιρία όταν σε σουτ του Κανού, ο Πογιέτ πάνω στην γραμμή έδιωξε.

Πάφος: Κόπριβιτς, Ντομίγκεζ, Χόριτς, Πογιέτ, Μπρουλς, Γκουλόν, Γκάμποβς (83′ Κομπανί), Γιάνζα, Moστεφά, Ζαχαρίου (59′ Καμαρά), Ντιούλ (74′ Κοβαλένκο)

Ομόνοια: Παναγή, Δημητρίου, Φαμπρίσιο (84′ Κατελάρης), Γουίλιαμ, Μαργκάσα, Μαδούρο (46′ Λόπες), Άλεξ, Κανού, Λεάντρο (74′ Ζαρσίνιο), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ

Κίτρινες: Χόριτς, Μπρουλς, Κοβαλένκο / Δημητρίου, Άλεξ Σοάρες, Γουίλιαμ Σοάρες