Νίκη με 1-0 σε βάρος του Απόλλωνα πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νταρμπισάιαρ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ σημειώθηκε στο 4’, όταν με κάθετη πάσα ο Χριστοφή βρήκε τον Νταρμπισάιαρ απέναντι από τον Κίσσα, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Στο επόμενο λεπτό ο Νταρμπισάιαρ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, μπροστά από τον Κίσσα. Στο 8’ ο Χριστοφή μπήκε διαγώνια μέσα στην περιοχή, όμως το συρτό σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω. Νέα καλη εύκαιρα για τον Χριστοφή χάθηκε στο 17’, καθώς το πλασέ του, μετά από κάθετη πάσα του Μαδούρο, απέκρουσε ο Κίσσας. Καλή στιγμή είχε ο Χατζηβασίλης στο 26’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Νταρμπισάιαρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω. Στο 30’ ο Χριστοδούλου έκανε σπουδαία απόκρουση σε πλασέ του Χατζηβασίλη, ενώ ένα λεπτό αργότερα σουτ του Ντα Σίλβα εκτός περιοχής, κτύπησε στη συμβολή των δοκαριών. Ακολούθησε άλλη μια κλασική ευκαιρία για τον Νταρμπισάιαρ, το πλασέ του οποίου μετά από πάσα του Κιπιάνι, έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 37’ ο Χριστοδούλου απέκρουσε σε κόρνερ εκτέλεση φάουλ του Μάρκοβιτς.

Γκολ με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με πλασέ του Νταρμπισάιαρ στο 48’. Στο 57’ ο Νταρμπισάιαρ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο Κίσσας. Κλασική ευκαιρία χάθηκε από τον Χριστοφή στο 64’, το κοντινό πλασέ του οποίου έφυγε μόλις έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα δυνατό σουτ του Νταρμπισάιαρ αποκρούστηκε από τον Κίσσα σε κόρνερ. Κοντά στο γκολ πλησίασε και ο Χριστοφόρου, το σουτ του όμως  έφυγε μόλις έξω στο 79’. Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 83’, όταν το πλασέ του Χριστοφή δεν βρήκε στόχο.

Ομόνοια: Χριστοδούλου, Φώτη, Κιπιάνι (89′ Κακουλλής Α.), Παναγιώτου (Τζαϊλσον 46′), Μαντούρο, Βύντρα, Ντάρμπισαϊρ, Εκίθα, Κατελάρης, Τζιωνής (Χριστοφόρου 32′), Χριστοφή .

Απόλλωνας: Κίσσας, Μάριος Στυλιανού, Πίτιαν,Αγγελή, Άλεξ (Βασιλειάδης), Σπόλιαριτς, Μάρκοβιτς, Μαρτίνες(Μακρίδης 70′), Ζελάγια (Γιάκολις 62′), Πίττας, Χατζηβασίλης