Νίκη με 4-3 σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο “Αμμόχωστος” πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα “πράσινα” γκολ πέτυχαν οι Χριστοφή (2), Γκονζάλες και Νταρμπισάιαρ, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μπριτζίτο, Σανγκόι και Μακρίεφ.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο σκόραρε δυο φορές, με διαγώνιο μακρινό σουτ του Γκονζάλες (20′) και πέναλτι του Χριστοφή (32′). Καλές ευκαιρίες χάθηκαν από τους Νταρμπισάιαρ, Λόπες και Γκονζάλες, ενώ η Νέα Σαλαμίνα απείλησε με τους Σανγκόι και Μακρίεφ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Μπριτζίτο μείωσε για τους γηπεδούχους, ακολούθησε χαμένη ευκαιρία του Νταρμπισάιαρ και δοκάρι του Φαμπρισιο, για να γίνει στο 70′ το 2-2 από τον Σανγκόι. Ο Νταρμπισάιαρ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας στο 81′, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι του Μακρίεφ, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ με βάλε του Χριστοφή στο 90′.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Μαργκάσα (69΄ Καντέ) Φαμπρίσιο, Κατελάρης (79΄ Γουίλιαμ), Δημητρίου (69΄ Τζαϊλσον), Άλεξ, Μαντούρο (67΄ Μπρέβελεντ) Γκονζάλες, Χριστοφή, Λόπες (45+1′ Τζαρσίνιο) Ντάρμπισαϊαρ