Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ομάδα μας, σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ (11992 εισιτήρια). Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το ζητούμενο, κερδίζοντας με 2-1 τον Εθνικό.

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το πρώτο 30λεπτο, διάστημα κατά το οποίο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο 8´ ο Μπογκατίνοφ απέκρουσε δύσκολα σουτ του Χριστοφή, τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Φαμπρίσιο να απειλήσει, στο 13′ ο Λόπες βρέθηκε στην περιοχή, έκανε καλό σουτ με τον Μπογκατίνοφ να αποκρούει. Λίγο μετά ο Λόπες βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, έκανε πλάσα, η μπάλα όμως κόντραρε πριν καταλήξει στα δίκτυα. Στο 19′ μετά από σέντρα του Δημητρίου ο Χριστοφή έκανε γυριστό, η μπάλα όμως κόντραρε πριν πάει στο τέρμα και έφτασε ξανά στο Δημητρίου. Ο Μάριος αυτή τη φορά έκανε σουτ που έφυγε άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 24′. Μετά από κόρνερ του Μαργκάσα, η μπάλα έφτασε στον Ντάρμπισαϊαρ και από κοντά την έσπρωξε στα δίκτυα κάνοντας το 1-0! Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου ο Εθνικός ανέλαβε την πρωτοβουλία και δημιουργήσε προϋποθέσεις στο επιθετικό τρίτο.

Στο 50′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε ακόμη μία πολύμκαλή ευκαιρία με τον Χριστοφή όταν το σουτ του βρήμε την εξωτερική των δικτύων.

Στο 67′, ο Κιπιάνι με εξαιρετική πλάσα στο παραθυράκι του Παναγή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα μας κάνοντας το 1-1.

Στο 76′, η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε με τον Γουίλιαμ μετά από στημένο. Δυο λεπτά μετά ήταν σειρά του Κανού να κάνει ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Ντάρμπισαϊαρ έκανε κεφαλιά στη γωνιά, με τον Μπογκαντίνοφ να κάνει μεγάλη απόκρουση.

Στο 81′ ο Κανού αφού πέρασε σε πολύ κλειστό χώρο δυο αντιπάλους σούταρε με τον Μπογκαντίνοφ να αποκρούει. Ο Κανού κέρδισε ξανά τη μπάλα και έδωσε ασίστ στον Ματ. Ο Άγγλος πέτυχε εύκολα το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Δημητρίου, Μαργκάσα, Φαμπρίτσιο, Γουίλιαμ, Μαντούρο, Άλεξ, Χριστοφή (87’Κατελάρης), Γκονζάλες (61’Ζαρζίνιο), Λόπες (65’Κανού), Ντάρμπισαϊρ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Χριστόφ, Ρόγκατς (52’Αρέστη), Πιντσέλι, Κιπιάνι (80’Χαραλάμπους), Ενέσκου, Κυπριανού, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Ντόβμπνια

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λόπες, Δημητρίου – Πιντσέλι, Μπογκαντίνοφ

ΚΟΚΚΙΝΗ: Χριστόφ (2η κίτρινη)