Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 1-0 του Χαλκάνορα, με κεφαλιά του Τζόναθαν Μπεντέκε στο 33΄, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο “Ηλίας Πούλλος”.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 4΄, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου, ο Εκίθα έκανε την κεφαλιά η οποία έφυγε έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Χριστοφόρου έχασε καλή ευκαιρία. Στο 31΄ δυνατό σουτ του Παναγιώτου εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Λίγο αργότερα, στο 33΄, ο Μπεντέκε εκμεταλλεύτηκε ιδανικά μπαλιά που δέχτηκε και με πλασέ πέτυχε το 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Χαλκάνορας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το πλασέ που έγινε απέκρουσε στη γραμμή ο Φραγκέσκου, στο 35΄, ενώ στο 39΄, νέο πλασέ των φιλοξενουμένων έφυγε έξω. Στο 41΄ ο Μπεντέκε σκόραρε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πατσής με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το δυνατό συρτό σουτ, έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 44΄ ο Χριστοφόρου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ήταν άστοχο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Χαλκάνορα, ωστόσο ο Αντωνίου απέκρουσε το πλασέ που έγινε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χριστοδούλου έκανε σουτ το οποίο έφυγε έξω. Στο 63΄ διαγώνιο σουτ των φιλοξενουμένων έφυγε έξω, δύο λεπτά αργότερα, μετά από προβολή αμυντικού των φιλοξενούμενων, λίγο έλειψε να σημειωθεί αυτογκόλ και στο 61΄, μετά από κεφαλιά του Γαβριήλ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 70΄, όταν κοντινό πλασέ του Κακουλλή απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο 83΄, ο ίδιος παίκτης, έκανε συρτό αναγκάζοντας σε νέα απόκρουση τον τερματοφύλακα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν (46΄ Αντωνίου), Δημητρίου (46΄ Χαραλάμπους), Παναγιώτου (46΄ Ιακώβου), Εκίθα (46΄ Γαβριήλ), Φραγκέσκου (46΄ Μαυρομμάτης), Μαδούρο (46΄ Χριστοδούλου), Παναγή, Χριστοφόρου (55΄ Παστού), Πατσή (55΄ Μενοίκου), Κλαρκ, Μπεντεκε (46΄ Κακουλλής)