Ισόπαλο έληκε το τρίτο φιλικό που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο την Lech Poznan II. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Νταρμπισάιρ (42’) και Λόπες (77’).

H Lech Poznan II προηγήθηκε στο 17’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ακολούθως, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 21′, σε προβολή του Κατελαρη εντός περιοχής, η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό και έφυγε μόλις έξω σε κόρνερ. Στο 36′, μετά από σέντρα του Καντέ και κεφαλιά του Αζίζ, ο τερματοφύλακας της Lech απέκρουσε δύσκολα. Στο 37′ μετά από κοντινή προβολή από τον Νταρμπισάιαρ, απέκρουσε σε κόρνερ αμυντικός. Η ισοφάριση ήρθε στο 42’ μετά από σέντρα του Γκονζάλες και όμορφο τέλειωμα, με κεφαλιά, από τον Ντάρμπισάιρ. Στο 44’ ο τερματοφύλακας της Lech είπε όχι σε δυνατό σουτ του Γκονζάλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που έπεσε ο ρυθμός του αγώνα λόγων των πολλών αλλαγών, η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε το παιγνίδι. Στο 75’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γκολ που σημείωσε ο Καντέ. Στο 77’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα, ο Λόπες με κεφάλια πέτυχε το 2-1 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ισοφάριση για την πολωνική ομάδα ήρθε στο 89’, με πλασέ εντός περιοχής.

Η ομάδα μας χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.

Επόμενος φιλικός αγώνας στην Οπαλένιτσα, τη Δευτέρα 31/7 με την πολωνική Zeglebie Lubin.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν (77’ Χριστοδούλου), Παναγιώτου (71’ Δημητρίου), Καντέ (84’ Φιάκας), Εκίθα (71’ Φραγκέσκου), Κατελάρης, Σοάρες (65’ Μαντούρο), Μπρέβελντ (59’ Μαργκάσα), Κανού (58΄ Χριστοφή), Γκονζάλες (79’ Κατσαντώνης), Αζίζ (68’ Τουρέ), Νταρμπισάιρ (46’ Λόπες).

Φωτορεπορτάζ

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WslcAXwzxeY[/embedyt]