Κρατούσε τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 96΄ του αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, μετά το γκολ του Λόπες στο 56΄, ωστόσο ο Ντουγκλάο σκόραρε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι κλειστές άμυνες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς κάποια εκ των δύο ομάδων να επιβάλλει τον ρυθμό της. Μοναδική καλή στιγμή καταγράφηκε στο 17΄, όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της ΟΜΟΝΟΙΑ η μπάλα κατέληξε στον Ράγιος, ο οποίος έκανε το σουτ έξω.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου για τους “πράσινους”, καθώς μετά από ωραία σέντρα του Τζαρσίνιο, ο Λόπες με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η επόμενη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν κλασική για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Νταρμπισάιαρ υποδέχτηκε την μπάλα στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αρούς, στο 78΄. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ντουγκλάο εκμεταλλεύτηκε λάθος του Φελτχούιζν και έφερε το ματς στα ίσα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Αραούχο, Καντέ, Κατελάρης, Φαμπρίτσιο (76΄ Γουίλιαμ), Κανού, Σοάρες, Μαργκάσα, Τζαρσίνιο (68΄ Γκονζάλες), Λόπες (72΄ Χριστοφή), Ντάρμπισαϊρ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρούς, Σεχού, Πράνιτς, Σίντενφελντ, Ντουγκλάο, Οικονομίδης (62’Παλάνκα), Βίκτορ, Ράγιος (59’Γκάντσεφ), Σισέ (65’Άλβες), Καρλίτος, Καμαρά.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καμαρά, Καρλίτος.