Με γκολ στο 91΄, ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη στο ΓΣΠ σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όταν στο 7΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα, ο Κατελάρης έκανε την κεφαλιά έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο Άλεξ έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Βάλε, ενώ στο 11΄ ο Φελτχούιζεν σταμάτησε το βολέ του Σακέτι. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα μας στο 27΄, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Χριστοφή, ο Γκονζάλες βρέθηκε απέναντι από τον Βάλε, ωστόσο το παράλληλο γύρισμά του αποκρούστηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Φαμπρίσιο έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε έξω, ενώ στο 33΄ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν το πλασέ του Νταρμπισάιαρ απέκρουσε ο Βάλε. Στο 39΄ ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε φάουλ όμως η μπάλα πέρασε ψηλά έξω, ενώ η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν ξανά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στο 40΄, ωστόσο το πλασέ του Νταρμπισάιαρ έφυγε έξω.

Πιο καλή ήταν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο 50΄ με σουτ του Λόπες έχασε καλή ευκαιρία. Στο 62΄ και στο 70΄ τα σουτ του Παπουλλή, απέκρουσε ο Χριστοδούλου, στο 87΄ ο Γούστε από κοντά πλάσαρε έξω, για να έρθει στο 91΄ ο Σαρδινέρο από κοντά, να πάρει το ριμπάουντ από απόκρουση του Χριστοδούλου και να πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν (56΄ Χριστοδούλου) Τζαίλσον, Καντέ, Κατελάρης, Φαμπρίτσιο, Άλεξ Σοάρες, Μαργκάσα, Λόπες, Χριστοφή (76΄ Μπρέβελντ) Γκονζάλες (65΄ Αντόνια) Ντάρμπισαϊρ

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Άλεφ (25΄ Άλαν) Ντα Σίλβα (76΄ Σαρδινέρο) Γιάκολις, Σκέμπρι (46΄ Παπουλής) Ζελάγια

Κίτρινες: Καντέ, Μαργκάσα/Σακέτι, Άλαν