Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και τη μεγάλη προσπάθεια, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε με 1-3 από τον ΑΠΟΕΛ, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ήρθε η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Τζαΐλσον, ο Λόπες έκανε από κοντά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ακολούθησαν άλλες δύο φάσεις, μία για κάθε ομάδα, αρχικά με κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ στο 13΄ και έπειτα με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Ρουέδα στο 17΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εμπεσίλιο επιχείρησε μακρινό σουτ που έφυγε έξω, ενώ στο 30΄ το βολέ του Κανού απέκρουσε δύσκολα ο Πέρεθ. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε προϋποθέσεις για να σκοράρει, έχοντας καλύτερη στιγμή μια κοντινή κεφαλιά του Κανού στο 45΄, μετά από μπαλιά του Χριστοφή, η οποία έφυγε έξω.

Εξαιρετικά ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και στα πρώτα έξι λεπτά απώλεσε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τζαΐλσον στο 46΄ και τον Χριστοφή στο 51΄. Οι “πράσινοι” συνέχισαν σε πολύ καλό ρυθμό, χάνοντας άλλη μια σπουδαία ευκαιρία, με σουτ του Νταρμπισάιαρ στο 62΄, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Πέρεθ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το 0-1, με σουτ του Ζαχίντ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 66΄. Το “τριφύλλι” δεν τα έβαλε κάτω και σε διάστημα πέντε λεπτών έφτιαξε δύο μεγάλες φάσεις, με τους Χριστοφή στο 71΄ και Νταρμπισάιαρ στο 75΄. Τελικά, στη δεύτερη επιθετική προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στο β΄ ημίχρονο ήρθε το 0-2, με δράστη και πάλι τον Ζαχίντ, αυτή τη φορά με σουτ εντός περιοχής στο 77΄. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα έβαλε κάτω και με αυτογκόλ του Βούρου στο 80΄ μείωσε το σκορ. Ακολούθησε έντονη πίεση της ομάδας μας, ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90’+4΄ ο Εφραίμ πέτυχε το 1-3.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Γ. Σοάρες, Α. Σοάρες, Κανού, Τζαϊλσον (66’Δημητρίου), Ράφα Λόπες, Καντέ (79’Τζαρσίνιο), Ντάρμπισαϊρ, Μαργκάσα, Κατελάρης (86’Μπρέεβελντ), Χριστοφή

ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Εμπεσίλιο (69’Αλωνεύτης), Ζαχίντ, Σάλαϊ (84’Εφραίμ), Αντωνίου (58’Βινίσιους), Ποτέ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λόπες – Σάλαϊ, Καρλάο.