Την ήττα με σκορ 0-2 δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ντέρμπι “αιωνίων” με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 5’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαδούρο από κοντά δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κιπιάνι έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πήγε έξω. Η επόμενη φάση ήρθε στο 42’ με κεφαλιά του Ποτέ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 44’ σουτ του Πολιάκοφ έφυγε έξω.

Τρία λεπτά από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μερκής με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον Χριστοδούλου σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στο 60’ σουτ του Σάλαϊ έφυγε έξω. Το 0-1 έγινε στο 62’ με κεφαλιά του Σόουζα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 68’ το σουτ του Τζαρσίνιο έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 73’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Καντέ, ο Νταρμπισάιαρ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα έξω. Άλλη μια πολύ καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ χάθηκε στο 81’, μετά από κεφαλιά του Βυντρα από τη μικρή περιοχή που έφυγε έξω, ενώ σε αντεπίθεση ο Ζαχιντ έκανε το σουτ που έφυγε έξω. Άλλη μια κλασική ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε σουτ του Κατελάρη που πέρασε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ντελατορε με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-2.