Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Λεμεσό από την ΑΕΛ με 2-1, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φασης του πρωταθλήματος.

Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση εξελίχθηκαν τα πρώτα λεπτά της αναμετρήσεις. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 19’ για τους γηπεδούχους, όταν ο Χριστοδούλου απέκρουσε σωτήρια δυο σουτ του Αβραάμ. Στο 29’ νέο δυνατό σουτ του Αβραάμ και πάλι αποκρούστηκε από τον Χριστοδούλου, ενώ στο 34’ έγινε το 1-0 με πλασέ από πλάγια θέση από τον Γκαμπιονέτα. Στο επόμενο λεπτό ο Σόλομον με διαγώνιο σουτ ανάγκασε τον Βοζίνια σε δύσκολη απόκρουση. Νέα καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 40’ με σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Καντέ που έφυγε έξω, ενώ στο 44’ συρτό σουτ του Μπρέβελντ απέκρουσε ο Βοζίνια.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο στο 52’ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά από κεφαλιά του Εκίθα που απέκρουσε ο Βοζίνια. Στο 60’ έχασε καλή ευκαιρία η ΑΕΛ με πλασέ του Αβραάμ που έφυγε έξω και στο 73’ ο Σάσι με πλασέ προ κενής εστίας, πέτυχε το 2-0. Η επόμενη καλή φάση ήταν η μείωση του σκορ από την ΟΜΟΝΟΙΑ με δράστη τον Νταρμπισάιαρ στο 86’, μετά από σέντρα του Τζαρσίνιο. Στο 90’ σουτ του Τζαρσίνιο έφυγε έξω, η οποία ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αβραάμ (66’Σασί), Φιντέλις, Γκαμπιονέτα (80’Σίλβα), Λαφράνς, Τόρες, Αϊρόσα, Μιτρέα, Γουήλερ, Σοάρες, Τεξέιρα Ν (90’+Μαύρου).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Γουίλιαμ, Τζαΐλσον (46’Κιπιάνι), Τζαρζίνιο, Σόλομον (37’Κανού), Μαδούρο (74’Χριστοφή), Καντέ, Βύντρα, Ντάρμπισαϊρ, Εκίθα, Μπρέβελντ.