Την ήττα από την Ανόρθωση στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Με διάθεση ξεκίνησε το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 2’, με σουτ του Κανού εκτός περιοχής. Η Ανόρθωση απάντησε στο 5’ με κεφαλιά του Ζοάο Βίκτορ που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Χριστοδούλου. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 24’ όταν ο Καρλιτος από κοντά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε συρτό σουτ που έφυγε έξω. Στο 37’ ο Ράγιος έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ που έφυγε έξω και στο 43’ ο Χριστοφή δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής που δεν απείλησε.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 51’ για την Ανόρθωση, όταν το δυνατό σουτ το Καρλιτος απέκρουσε σε κόρνερ ο Χριστοδούλου, ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του Οικονομίδη έφυγε έξω. Το 1-0 έγινε στο 53’ από τον Ντούρις, μετά από γύρισμα του Καρλίτος και το 2-0 στο 57’ με συρτό σουτ του Ράγιος. Στο 60’ σουτ του Ζοάο Βίκτορ έφυγε μόλις έξω, στο 71’ βολέ του Κιπιάνι απέκρουσε ο Αρούς, ενώ στο 80’ χάθηκε κλασική ευκαιρία από τον Νταρμπισάιαρ, ο οποίος δεν βρήκε στόχο στο κοντινό πλασέ του, μετά από γύρισμα του Δημητρίου. Στο 82’ η ΟΜΟΝΟΙΑ μείωσε με κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ μετά από ασίστ του Κανού και τρία λεπτά αργότερα, σουτ του Στρούνα έφυγε έξω.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:  Αρούς, Κοφί, Σίντενφελντ, Στρούνα, Καρλίτος (74’Γκάντσεφ), Ράγιος, Ντούρις, Βίκτορ, Αράζ (46’Παλάνκα), Οικονομίδης (87’ Ματθαίου), Ντουγκλάο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Φώτη (77’Τζιωνής), Βύντρα, Γουίλιαμ, Τζαΐλσον (60’Δημητρίου), Μαδούρο, Άλεξ, Κανού, Κατσαντώνης (60’Κιπιάνι), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντουγκλάο, Αράζ, Ντούρις, Κοφί. – Άλεξ, Ντάρμπισαϊρ.