Πενήντα Μέλη έχουν, μέχρι στιγμής, εξασφαλίσει την ιδιότητα του «Χρυσού Μέλους» (Gold Member), την οποία εγκαινίασε πρόσφατα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μητρώο μελών του Συλλόγου.

Η ιδέα για το «Χρυσό Μέλος» προέκυψε μέσα από τις συναντήσεις που έγιναν με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ως μια προσπάθεια αύξησης των εσόδων του Συλλόγου, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Υλοποιείται ακόμη, στο πλαίσιο των επικείμενων εορτασμών για τα 70χρονα.

Συγκεκριμένα, με την άμεση καταβολή 1000 ευρώ, εξασφαλίζεται η ιδιότητα μέλους για 8 χρόνια, μέχρι το 2025. Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Μαρτίου, ενώ παρέχονται ευκολίες πληρωμής, μέχρι τρεις δόσεις. Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 180 ευρώ. Για συνταξιούχους, το ποσό που απαιτείται είναι 400 ευρώ.

Εκδίδεται κάρτα «Gold Member».

Για τα «Χρυσά Μέλη»:

1. Δωρεάν επετειακή φανέλα 70χρόνων (θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο)
2. Συμμετοχή σε κλήρωση: Ένας τυχερός θα κερδίσει τριήμερη παρουσία στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας (όλα τα έξοδα πληρωμένα)
3. Συμμετοχή σε κλήρωση: Δύο τυχεροί θα φιλοξενούνται στα θεωρεία, σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019
4. Δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο στο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι του Συλλόγου, OMONOIA Premium
5. Έκπτωση από την Green Boutique 20%

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 025410 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-13:00)

Για νέα μέλη: Αίτηση εγγραφής μέλους