3ο συνεχόμενο Σούπερ Καπ και 27η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα πετόσφαιρας!

Την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου Σούπερ Καπ (και 3ου στην ιστορία της), αλλά και την 27 συνεχόμενη νίκη της (σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις) πανηγυρίζει η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε με 3-0 σετ τη Νέα Σαλαμίνα, στην κλειστή αίθουσα "Κίτιον", στη Λάρνακα. 

Οι δύο αντίπαλοι ήταν κοντά στο σκορ, στο πρώτο σετ, μέχρι τα τελικά του στάδια, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε στροφές και πέτυχε το 1-0, με σκορ 25-20. Το σκηνικό στο δεύτερο σετ δεν διαφοροποιήθηκε αισθητά, καθώς οι ΟΜΟΝΟΙΑ και Νέα Σαλαμίνα έφτασαν μέχρι το 23-23, ωστόσο στη συνέχεια οι "πράσινοι" με περισσότερο καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα πέτυχε το 25-23 και το 2-0 σετ. Το τρίτο σετ ήταν δραματικό, καθώς εκεί που έδειχνε πως η ομάδα μας είχε το πάνω χέρι, οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στο παιχνίδι και ισοφάρισαν σε 21-21, ωστόσο αυτό λειτούργησε σαν αφύπνιση για την ΟΜΟΝΟΙΑ που παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ έφτασε στο 25-21 και στο 3-0. 

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τεχνική ηγεσία, πετοσφαιριστές, επιτροπή πετόσφαιρας και κόσμο, για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Πετόσφαιρας. Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος για την ομάδα μας, στα τελευταία δύο χρόνια και ο όγδοος στην ιστορία του Τμήματος (2 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 3 σούπερ καπ). 

October 14, 2016