Επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Εθνικό Λατσιών, τον οποίο κέρδισε άνετα με 3-0 σετ στο στάδιο «Ελευθερία», έφτασε στις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και αύξησε στους τέσσερις του βαθμούς της διαφοράς της από τον δεύτερο Παφιακό, που κέρδισε με 3-2 τη Νέα Σαλαμίνα. 
Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε δυνατά στον αγώνα και κέρδισε με επιβλητικό τρόπο το πρώτο σετ με 25-09 και έκανε εύκολα το 1-0. Στο δεύτερο σετ η ομάδα των Λατσιών ήταν πιο ανταγωνιστική, αλλά οι πρωτοπόροι έβρισκαν τις λύσεις και κέρδισαν με 25-14 κάνοντας το 2-0 στα σετ. Στο τρίτο σετ ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 25 -11 κάνοντας το 3-0. 
Οι «πράσινοι» έδειξαν σε άλλο ένα παιχνίδι ότι διαθέτουν αγωνιστική συνέπεια και σταθερότητα, ότι αποτελούν σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, που έχουν ισχυρό κίνητρο για να δημιουργήσουν τη δική τους παντοκρατορία στο άθλημα. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν έδειξαν ίχνος υποτίμησης και έφτασαν σε μία χορταστική νίκη.   
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα πετόσφαιρας είναι ο εκτός έδρας αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ, την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016, στο «Λευκόθεο».