Σε τέσσερις προσθήκες προχώρησε το τμήμα Φούτσαλ για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της φετινής χρονιάς.

Πρόκειται για τον 27χρονο, Χρίστο Στυλιανού, τον 19χρονο, Κυριάκο Στυλιανού (τερματοφύλακας), τον 27χρονο, Κυριάκο Αλεξάνδρου (τερματοφύλακας) και τον 29χρονο, Βραζιλιάνο, Da Silva Leandro Gutiery.

Οι πρώτοι δύο αποκτήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ, ο Αλεξάνδρου από την Ελπίδα Αστρομερίτη ενώ ο βραζιλιάνος προέρχεται από την Ολλανδική FC Eindhoven.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου παραχώρησαν οι νέοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μέσα από τις οποίες φαίνονται αποφασισμένοι για επιτυχίες και διακρίσεις με το τριφύλλι στο στήθος.

Πιο συγκεκριμένα ο Κυριάκος Στυλιανού ανέφερε πως: «Οι στόχοι μου είναι να γίνω βασικός τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και να κληθώ στην εθνική ομάδα. Όσο αφορά τους στόχους της ομάδας δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά, το φούτσαλ είναι λίγο παραμελημένο και περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψω σκληρά για την ομάδα».

Από την άλλη ο Κυριάκος Αλεξάνδρου τόνισε πως: «ο κόσμος είναι το βασικό πλεονέκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλα τα αθλήματα και τον θέλουμε δίπλα μας σαν 6ο παίκτη. Στόχος μας φέτος είναι οι κατάκτηση των εγχώριων διοργανώσεων και η επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού Φούτσαλ, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει το σωματείο. Από την πλευρά μου θέλω σίγουρα να συμβάλω όσο μπορώ στη φετινή προσπάθεια και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί».

Αρκετά αισιόδοξος φάνηκε και ο Χρίστος Στυλιανού ο οποίος δήλωσε πως: «οι στόχοι της ομάδας όπως κάθε χρόνο είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ. Προσωπικός στόχος είναι να καθιερωθώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήμουνα στην ομάδα και πριν 5 χρόνια και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Όσο αφορά τον κόσμο, θέλουμε να έρχεται μαζικά στο γήπεδο και να είναι ο 6ος παίκτης μας. Με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».