Την ήττα με 10-6 γνώρισε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, στο Λευκόθεο στάδιο από τον ΑΠΟΕΛ. Μετα απο αυτό το αποτέλεσμα πρωταθλητές στέφθηκαν οι «γαλαζοκίτρινοι», με σκορ 3-0 στις νίκες, ενώ η ομάδα μας τερμάτισε στη 2η θέση.

Την αρχική πεντάδα στον αποψινό αγώνα αποτέλεσαν οι: Σκαμπύλης, Βίκτορ, Σέζαρ, Πρέα και Ανδρέου.

Τα πράγματα από την αρχή δεν πήγαν καλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ. Μόλις στο 3’ ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ, ενώ ακολούθησαν άλλα τέσσερα γκολ για τους γηπεδούχους στο 6’, στο 11’, στο 12’ και στο 16’, με την ομάδα μας να μειώνει με τον Πρέα στο 16’ σε 5-1. Ένα λεπτό αργότερα ακολούθησε η αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, Κωνσταντίνου Ανδρέου, με την ομάδα μας να μένει για δύο λεπτά με παίκτη λιγότερο. Στο 20’ έγινε το 6-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας μπήκε με διάθεση να κυνηγήσει το παιχνίδι και ξεκίνησε να παίζει από την αρχή με flying goalkeeper. Ο τερματοφύλακας, Τάσος Σκαμπύλης, πέτυχε χατ-τρικ σε μόλις τρία λεπτά (22’ 24’ 25’) και η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ μείωσε τη διαφορά στα δυο γκολ. Ωστοσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον ΑΠΟΕΛ στο 26’ και 28’ να κάνει το 8-4. Ο Μανώλη έγραψε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 31’, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων στα επόμενα δύο λεπτά. Το «τριφύλλι» στη συνέχεια μείωσε σε 10-6 με αυτογκόλ, τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.

Παρά την απώλεια του τίτλου, αξίζουν συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και επιτροπή για τη φετινή χρονιά, καθώς κατάφεραν να επαναφέρουν την ομάδα στους τίτλους μετα από πέντε χρόνια, κατακτώντας το κυπελλο πριν δύο εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ φτάνει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.