Η εκτός έδρας νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης την περασμένη βδομάδα, προσφέρει ξανά την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ να πάρει κεφάλι στην προσπάθεια πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος, εάν κερδίσει ξανά την ομάδα της Αμμοχώστου, αυτήν τη φορά μεσα στο στάδιο “Ελευθερία”. Οι “πράσινοι” ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες στην ημιτελική φάση και ψάχνουν τη δεύτερη επιτυχία που θα τους δώσει προβάδισμα για να περάσουν στην τελική φάση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Με την νίκη μας στον προηγούμενο αγώνα, δεν πετύχαμε κάτι ουσιαστικό, απλώς φέραμε τη σειρά αγώνων στα ίσα. Ανταποδώσαμε στον αντίπαλο το παιχνίδι που είχαμε χάσει, άδικα, στην έδρα μας και πλέον η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη. Έρχεται για εμάς άλλος ένας τελικός, πάμε για την νίκη και θέλουμε πάση θυσία να κάνουμε το 2-1» ήταν το αρχικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χρίστου Στυλιανού, για τους αγώνες με την Ανόρθωση.

Ο Χρίστος Στυλιανού θέλησε να ζητήσει την στήριξη του κόσμου σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος: «Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για εμάς σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες που καλούμαστε να δώσουμε. Τον θέλουμε δίπλα μας, να είναι ο 6ος μας παίκτης και να μας δίνει δύναμη».

Τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών αγώνων:
OMONOIA/ΑΡΑΡΑΤ vs Ανόρθωση 1-1
ΑEK vs ΑΠΟΕΛ 2-5

Οι επόμενοι αγώνες:
Πέμπτη, 01 Μαρτίου, 19:00: ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ vs Ανόρθωση
Παρασκευή, 02 Μαρτίου, 19:00: ΑΠΟΕΛ vs ΑΕΚ